Giostyle Easy S Çantë Termike 16 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: GioStyle

Çmimi: 1.200,0 Lekë

1.200,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Giostyle Easy S çantë krahu termike me kapacitet 16 lt.
  • Material polietileni izolues ndaj rrezeve UV.
  • Ekstra rezistent ndaj agjentëve atmosfrikë.
  • Përdoret për të mbajtur freskët ushqime deri në 9 orë.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Gio Style, Itali.
Marka / Prodhuesi
GioStyle
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.5 Kg
Barcode
8000303308164
BNCode
GI000000922S

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1239
245.9 KB