Gimi Rolling Thermo Hazel Çantë Pazari për Blerje, Bojëqielli

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 12.010,0 Lekë

12.010,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çantë pazari Rolling për Blerje me kapacitet 50 lt, Bojëqielli.
  • Permasat 42 x 36 103 cm.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Material poliestër dhe rezistente ndaj ujit, si dhe e lehtë për tu pastruar.
  • Është e paisur me dy rrota plastike + silikon.
  • Doreza e sajë plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Dy xhepa anësor me rrjetë dhe një xhep të pasëm me zinxhir.
  • Përdoret kryesisht për të bërë pazare, etj.
  • Prodhuar nga Gimi.

Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.65 Kg
Barcode
8001244019294
BNCode
GI000000125M

Detajet

Ngjyra
Bojqielli
Vëllimi
50 L
Dimensionet
42 x 36 x 103 cm

Produkte të ngjashme

0.1495
255.16 KB