Krepiere me veshje Guri Gravell, 28cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meidao

Çmimi: 1.649,0 Lekë

- Veshje guri, nuk ngjit, rezistent dhe me qëndrueshmëri të lartë ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve, e lehtë për t'u pastruar dhe pengon ushqimin nga ngjitja. - Dorezë ergonomike e cila pengon transmetimin e nxehtësisë.

2.350,0 Lekë1.649,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
- Veshje guri, nuk ngjit, rezistent dhe me qëndrueshmëri të lartë ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve, e lehtë për t'u pastruar dhe pengon ushqimin nga ngjitja.
- Dorezë ergonomike e cila pengon transmetimin e nxehtësisë.
- Funksional në të gjitha llojet e sobave, përfshirë dhe induksionin.
- Krijuar në mënyrë miqësore me mjedisin nuk përmban element kimik të dëmshëm, mbron dhe ruan vlerat ushqimore të produkteve.
- Përdoret për krepa ose petulla amerikane.
Marka / Prodhuesi
Meidao
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.989 Kg
Barcode
8050563506084
BNCode
MD000000111O

Detajet

Materiali
Gur
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.0823
239.59 KB