Termometër për Matjen e Mishit

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Smart Kitchen

Çmimi: 750,0 Lekë

750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Termometër përdoret për të matur temperaturën e mishit.
Marka / Prodhuesi
Smart Kitchen
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.111 Kg
Barcode
6902201720012
BNCode
SK000000061E

Detajet

Materiali
Temperatura
Po
Ngjyra

Produkte të ngjashme

0.0897
240.02 KB