Prestige Drop Silver Tavolinë për Hekurosje

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 3.390,0 Lekë

3.390,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tavolina për hekurosje "Prestige Drop Silver".
  • Material çelik që siguron qëndrueshmëri gjatë përdorimit. 
  • Ajo është e pajisur me mbajtëse për hekurin, për kabëllin dhe për rrobat. 
  • Këmbëzat kanë formë ovale dhe material plastik me ngjyra të ndryshme.
  • Mbulesa e tavolinës është 100% pambuk dhe e dizenjuar me dekorime të ndryshme. 
  • Është portabël dhe kursen shumë hapësirë falë sistemit të palosjes së këmbëve. 
  • Peshë e lehtë, por e qëndrueshme. 
  • Mbulesa e tavolinës mund të hiqet dhe të pastrohet me lehtësi.
Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
5 Kg
Barcode
8001244008878
BNCode
GI000000053M

Detajet

Ngjyra
Materiali
Dimensionet
144x38x90

Produkte të ngjashme

0.0718
244.85 KB