Sonifer Tostier Sandwich Maker, 750 W, SF-6025

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 1.499,0 Lekë

3.140,0 Lekë1.499,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tostier 750 W,  SF-6025, ngjyrë e zezë, me përmasa 23 x 23 cm, si dhe përmasa pllake 23 x 13 cm.
  • Material i pllakave qeramikë me veshje kundër ngjitjes.
  • Ngrohje dyfishe (nxehen të dyja pllakat).
  • Gjatësia e kabëllit: 70 cm.
  • Dritë LED që tregon kur ndizet dhe fiket pajisja.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 3 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.36 Kg
Barcode
6971184580685
BNCode
SN000002266F

Detajet

Dimensionet
23 x 23 cm
Materiali
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1424
245.95 KB