Bra Prior Lugë Kuzhine Silikon, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 650,0 Lekë

1.260,0 Lekë650,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Bra Prior lugë kuzhine, ngjyrë gri dhe jeshile.
  • Material silikon me dorezë inoksi 18/10.
  • Ekstra rezistente ndaj nxehtësisë, deri në 200°.
  • Përdoret kryesisht për gjellë të ndryshme, etj.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Bra, Isogona.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.095 Kg
Barcode
8411796107965
BNCode
BR000005099A

Detajet

Ngjyra
Jeshile
Materiali
Inoks Silikon

Produkte të ngjashme

0.1407
246.58 KB