Mbajtëse Vaji Uthulle Inoksi 0,75 Lt, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.970,0 Lekë

3.670,0 Lekë1.970,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Ibrik Vaji Uthulle Inoksi 0,75 Lt 14-13 1 Copë
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.3 Kg
Barcode
7895512014132
BNCode
TN000006418Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1558
194.91 KB