Inoxriv Ginevra Libro Valixhe Lugësh, 49 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Inoxriv

Çmimi: 25.410,0 Lekë

25.410,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Inoxriv Ginevra Libro Valixhe Lugësh, 49 Copë
  • 12 x lugë tavoline.
  • 12 x pirunj tavoline.
  • 12 x thikë tavoline.
  • 12 x lugë çaj.
  • 1 x garuzhde.
  • Material inoks.
  • Siguron higjenën dhe sigurinë maksimale në kontakt me ushqimin.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Inoxriv, Itali.
Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.99 Kg
Barcode
8004740021051
BNCode
IN000006227V

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1164
248.87 KB