Shportë Pjatë Ëmbëlsire, 6 copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Smart Kitchen

Çmimi: 1.020,0 Lekë

1.020,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pjatë ëmbëlsire, formë e rrumbullakët, me diametër 17 cm, 2 copë.
  • Material qelq.
  • Ekstra rezistent ndaj gërvishtjeve dhe nxehtësisë.
  • Përdoren kryesisht për ëmbëlsira, fruta, etj.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Smart Kitchen
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.74 Kg
Barcode
6951097109043
BNCode
SK000000589E

Detajet

Materiali
Qelq
Dimensionet
17 cm
Ngjyra
Transparent

Produkte të ngjashme

0.1275
242.17 KB