Blunavi Storm Tigan me Veshje Guri me Kapak, 28 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meidao

Çmimi: 1.640,0 Lekë

3.060,0 Lekë1.640,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan ngjyrë gri me kapak qelqi, me diametër 28 cm.
  • Material alumin i pastër, me veshje guri që nuk e ngjit ushqimin.
  • Pajisur me dorezë ergonomike që nuk përcjell nxehtësi.
  • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, gaz, përfshirë ato me induksion.
  • Përdoret kryesisht për krepa, etj.
  • Lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Meidao
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.64 Kg
Barcode
8060000165149
BNCode
MD000002287O

Detajet

Materiali
Qelq Gur
Dimensionet
28 cm
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.1087
251.46 KB