Sonifer Waffle Tostier, 1400W, SF-6080

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 1.589,0 Lekë

5.310,0 Lekë1.589,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Waffle Maker tostiere, SF-6080, me fuqi deri në 1400 W.
  • Material i pllakave qeramikë me veshje kundër ngjitjes.
  • Përdoren kryesisht për waffle.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 3 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.24 Kg
Barcode
6971184584461
BNCode
SN000002797F

Detajet

Materiali
Alumin
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1237
242.29 KB