Mbajtëse Erëzash me Bazë Druri 7 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Smart Kitchen

Çmimi: 3.970,0 Lekë

3.970,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Mbajtëse erëzash në formë kërpurdhe, me kapak ngjyrë blu, të verdhë dhe të kuqe.
  • Të përbëra nga material qeramik, me bazë druri.
  • Pastrohen lehtësisht.
  • Përdoren për të mbajtur erëzat.
Marka / Prodhuesi
Smart Kitchen
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
5.5 Kg
Barcode
6953201220156
BNCode
SK000001519E

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1269
243.52 KB