RCR Medici Pjatë 21 cm 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: RCR

Çmimi: 2.870,0 Lekë

5.330,0 Lekë2.870,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Medici pjatë e rrumbullakët, transparente, punuar me detaje të ndryshme, 21 cm, 4 copë.
  • Material qelq kristalor.
  • Mund të lahen në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga RCR, Itali.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.9 Kg
Barcode
8007815260447
BNCode
RC000002043R

Detajet

Materiali
Qelq Kristal
Ngjyra
Transparent

Produkte të ngjashme

0.095
242.34 KB