Orë Argjendi Në Formë Rrethore

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Italsilver

Çmimi: 11.570,0 Lekë

11.570,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Formë rrethore e konturuar me gurë
  • E përbërë nga material argjend
  • Rripi ka trashësi 1 cm dhe është i ndërtuar me gurë
  • Rezistente ndaj ujit
  • Orë për femra
Marka / Prodhuesi
Italsilver
Ofruar nga
Ital Silver
Kategoria kryesore
Bizhuteri dhe Ora
Pesha
0.0338 Kg
Barcode
BNCode
IT000001390S

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1026
238.2 KB