Pompea Shapka Plazhi Blu me Spirance për Femra Masa 39 Modeli 267

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pompea

Çmimi: 750,0 Lekë

750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shapka plazhi me gisht për femra.
  • Produkti ka masën 39.
  • Materiali i shtrojës dhe rripave është prej gome.
  • Ngjyra e produktit është blu me spirancë.
Marka / Prodhuesi
Pompea
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Veshje dhe modë
Pesha
0.15 Kg
Barcode
BNCode
PO000001412A

Detajet

Materiali
Gomë
Ngjyra
Blu
Gjinia
Femra

Produkte të ngjashme

0.1271
258.52 KB