Inoxriv Eatitaly Tenxhere Frit/Avull 20 Cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Inoxriv

Çmimi: 2.900,0 Lekë

4.300,0 Lekë2.900,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Inoxriv Eatitaly Tenxhere Fritezë/Avull 20 Cm, 1 Copë
  • Material inoks 18/10 qe siguron cilësi dhe garanci.
  • Ekstra rezistente ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e spobave, përfshirë dhe ato me induksion.
  • Tenxherja perbehet nga :
  • Tenxherja,kullesa, banjamari dhe kapaku.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Inoxriv, Itali.
Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.67 Kg
Barcode
8004740000520
BNCode
IN000006218V

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1186
244.9 KB