Antik-Ars Delizia Tavë me Kapak 40X21cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Antik Ars

Çmimi: 5.720,0 Lekë

5.720,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tavë drejtkëndore me kapak 40 x 21 cm.
  • Material gizë me cilësi të lartë.
  • Pjesa e poshtme e pllakës (6 dhe 8 mm e trashë) lejon hapjen e nxehtësisë në mënyrë të barabartë.
  • Sipërfaqe e lëmuar dhe jo ngjitëse.
  • Kapak qelqi rezistent ndaj nxehtësisë.
  • Doreza për t'u përdorur me lehtësi.
  • Stabilitet i lartë termik dhe rezistencë ndaj flakës.
  • Përdoret në furrë për pjekje, zierje ose dhe për shërbim.
  • Prodhuar nga Antik ARS, Itali.
Marka / Prodhuesi
Antik Ars
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.6 Kg
Barcode
8010387090428
BNCode
AR000000227S

Detajet

Materiali
Qelq Gizë
Ngjyra
E zeze Transparent
Përbërja
1 cope
Dimensionet
40 x 21 x 16 Cm
Vëllimi
1 L

Produkte të ngjashme

0.1082
246.73 KB