Pyrex Tas me Kapak 25X20 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 1.550,0 Lekë

1.550,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tas me kapak, formë drejtkëndor, me përmasa 25 x 20 cm.
  • Material qelq me kapak plastik.
  • Me mbyllje hermetike, rezistent ndaj goditjeve dhe ndryshimit të temperaturave.
  • I përshtatshëm për, furrë, mikrovalë dhe frigorifer.
  • Përdoret kryesisht për gatime në furrë, sallatë, për ruatjen e ushqimeve në frigorifer.
  • I përshtatshem për 3- 4 persona.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Pyrex, Francë.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2 Kg
Barcode
3426470279635
BNCode
PY000000274R

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq
Dimensionet
25 x 20 Cm

Produkte të ngjashme

0.1184
246.56 KB