Aminno Mbajtëse Ushqimesh 32-24-13 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 4.760,0 Lekë

4.760,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • 1 Mbajtëse ushqimesh në fromë cilindrike me lartësi 32 cm.
  • 1 Mbajtëse ushqimesh në fromë cilindrike me lartësi 24 cm.
  • 1 Mbajtëse ushqimesh në fromë cilindrike me lartësi 13 cm.
  • Produktet përbëhen nga material qelqi.
  • Kapaku i përbërë nga material plastik.
  • Pastrohen lehtësisht.
  • Përdoren për mbajtjen e ushqimeve të ndryshme.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2 Kg
Barcode
6920063040505
BNCode
TN000000510Y

Detajet

Ngjyra
Gri Transparent
Dimensionet
32/ 24/ 13 cm
Materiali
Qelq Plastikë

Produkte të ngjashme

0.1345
244.16 KB