RCR Galassia Pjatë Zbukurimi 21 Cm 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: RCR

Çmimi: 2.870,0 Lekë

5.330,0 Lekë2.870,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pjata me formë ovale me diametër 21 Cm. 
  • I përbërë nga material qelq kristalor.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve.
  • Pastrohet dhe në pjatalarëse. 
  • Prodhuar nga Rcr.
Marka / Prodhuesi
RCR
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.99 Kg
Barcode
8007815260461
BNCode
RC000000991R

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1166
240.23 KB