Blunavi Tigan dhe Zgare dy funskionale 40 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Blunavi

Çmimi: 2.899,0 Lekë

Ka veshje të brendshme dhe të jashtme jo-ngjitëse të cilësisë më të lartë dhe pa PFOA-agjentë toksikë. Ruan gjithë aromën dhe vlerat e ushqimit pa lejuar që ai të ngjitet.

4.100,0 Lekë2.899,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Ky tigan multifunksional i cili mund te perdoret ne dy funskione te ndryshme. Perdoret dhe per perrgatitjen e ushqimeve te ndryshme ne Zgare. Ka veshje të brendshme dhe të jashtme jo-ngjitëse të cilësisë më të lartë dhe pa PFOA-agjentë toksikë.
Ruan gjithë aromën dhe vlerat e ushqimit pa lejuar që ai të ngjitet.
Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, duke përfshirë induksionin.
- Dorezë bakeliti rezistente ndaj nxehtësisë.
- Formë katrore.
Marka / Prodhuesi
Blunavi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2 Kg
Barcode
805460321003
BNCode
BL000000114U

Detajet

Materiali
Inoks Qeramikë Gur Hekur
Dimensionet
40cm
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.0917
250.49 KB