Furcë dhe Lopatë Gatimi Silikoni 2 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Smart Kitchen

Çmimi: 180,0 Lekë

180,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Furcë dhe lopatë gatimi, ngjyrë të kuqe, 2 copë.
  • Material silikon higjenik.
  • Përdoren kryesisht për ëmbëlsira, gatime të ndryshme, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Smart Kitchen
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.9 Kg
Barcode
6920180513821
BNCode
SK000000596E

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1208
243.38 KB