Ghidini Easy Acea Makineri Mekanike për Makarona

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Ghidini Italy

Çmimi: 4.820,0 Lekë

4.820,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Ghidini Easy Acea makineri mekanike për makarona.
  • Përmasat: 22 x 12 x 13 cm.
  • Material inoks.
  • Përdoret kryesisht për bërjen e makaronave, si lasagne, fettuccine, tagliolini, etj.
  • Praktike në përdorim.
  • Dorëzë e çmontueshme për të mos zënë shumë hapsirë.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Ghidini, Itali.
Marka / Prodhuesi
Ghidini Italy
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
2.18 Kg
Barcode
8008636258828
BNCode
GD000000661I

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1072
242.45 KB