Sonifer Përgatitës Për Kaush Akulloreje, 750 W, SF-6034

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 4.530,0 Lekë

4.530,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer përgatitës për kaush akulloreje 750 W.
  • Material i pllakave me veshje kundër ngjitjes.
  • Përmasat: 24 x 23 x 10 cm.
  • Diametri i pllakës: 19 cm.
  • Pajisur me 2 drita treguese për ndezje dhe nxehje.
  • Pllaka e pjekjes nuk e ngjit brumin e përgatitur. 
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 6 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.775 Kg
Barcode
6971184581675
BNCode
SN000001065F

Detajet

Dimensionet
24 x 23 x 10 cm
Materiali
Ngjyra
E bardhë

Produkte të ngjashme

0.1626
241.88 KB