Arteg Shtrydhëse Shege dhe Portokalli

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 10.101,0 Lekë

10.101,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shtrydhëse shumëfunksionale dhe praktike me përmasa 48 x 31 cm.
  • Material gizë dhe çelik-inoksi.
  • Një sistem lëvizës i pajisur me një levë e çmontueshme.
  • Pajisur me dorezë ergonomike silikoni në ngjyrë të zezë.
  • Përdoret kryesisht për shtrydhjen e lëngjeve nga agrumet, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
7.5 Kg
Barcode
4303391596821
BNCode
TN000000054Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.129
212.11 KB