Gimi Easy Blu Çantë Pazari

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 4.660,0 Lekë

4.660,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çanta është ngjyrë blu me kapacitet 40 lt dhe përmasa 34 x 45 x 96 cm.
  • Struktura e saj mundëson ngarkesën maksimale prej 30 kg.
  • Çanta e karrocës ka material poliestër si dhe strukturë çeliku.
  • Mbulesë rezistente ndaj ujit.
  • Doreza e saj plastike për lehtësi në tërheqje.
  • Është e pajisur me një xhep me zinxhir për ruajtjen e sendeve të vogla.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Prodhuar nga Gimi, Itali.

Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.89 Kg
Barcode
8001244025745
BNCode
GI000003242M

Detajet

Ngjyra
Blu
Vëllimi
40 L
Dimensionet
34 x 45 x 96 cm

Produkte të ngjashme

0.1334
245.85 KB