BRA Efficient Tenxhere 20 cm, 4.1 Lt, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 7.410,0 Lekë

13.800,0 Lekë7.410,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
 • Bra
 • Formë rrumbullake në ngjyrë të zezë, diametër 20 cm dhe vëllim 4.1 lt.
 • Material bazë alumin 6 mm, veshje teflon platium plus dhe dorezë silikoni ekstra rezistente ndaj nxehtesis.
 • Veshje teflon kundër ngjitjes.
 • Kapaku i përbërë nga qelq i përforcuar.
 • Doreza e sipërme bakelit termo izolues.
 • Dorezat silikon termo izolues, ngjyrë portokalli.
 • Trashësia 6 mm.
 • Rezistent ndaj goditjeve, gërvishtjes dhe ngjitjes.
 • Përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme.
 • Mund të lahet në pjatalarëse.
 • Përdoret në të gjitha sobat: me gaz, qeramike, halogjen dhe me induksion.
 • Nuk përmban elementë toksikë të tillë si NICKEL CADMIUM dhe PFOA.
 • Prodhuar nga Isogona.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.2 Kg
Barcode
8411796084174
BNCode
BR000000384A

Detajet

Dimensionet
20x14.6
Ngjyra
E zeze Portokalli
Materiali
Qelq Inoks Silikon Çelik
Vëllimi
0.041 L

Produkte të ngjashme

0.1068
257.05 KB