Sonifer Pancake Elektrike, 1200W, SF-6071

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 4.490,0 Lekë

4.490,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer Pancakes SF-6071, me fuqi 1200W, ngjyrë e zezë.
  • Material i pllakave me veshje kundër ngjitjes.
  • Diametri i produktit është 30 cm dhe lartësia 8 cm.
  • Diametri i vendit në të cilën hidhet masa e përgatitur për pancake është 6.2 cm.
  • Pajisur me dritë LED, sinjalizuese për ndezjen dhe përfundimin e procesit.
  • Përdoret kryesisht për pancakes.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 6 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.84 Kg
Barcode
6971184583945
BNCode
SN000003036F

Detajet

Dimensionet
30 x 8 cm
Materiali
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1499
245.96 KB