Blunavi Storm Tigan me Veshje Guri, 28 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Blunavi

Çmimi: 1.520,0 Lekë

2.830,0 Lekë1.520,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan ngjyrë gri me diametër 28 cm.
  • Material alumin i pastër, me veshje guri që nuk e ngjit ushqimin. 
  • Dorezë me veshje që nuk e përcjell nxhetësinë.
  • Përdoret për skuqje dhe pjekje.
  • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, përfshirë ato me induksion.
  • Mund të pastohet edhe në pjatalarëse.


Marka / Prodhuesi
Blunavi
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.8 Kg
Barcode
8456595958714
BNCode
BL000001777U

Detajet

Materiali
Gur
Dimensionet
28 cm
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.1135
251.21 KB