Shtypëse Hudhrash D 9 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meeting

Çmimi: 1.020,0 Lekë

1.020,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shtypëse hudhrash artizanale, ngjyrë kafe, 9 cm.
  • Material dru.
  • Ekstra rezistente ndaj lagështirës.
  • Përdoret kryesisht për të shtypur hudhra, erëza, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Meeting
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.5 Kg
Barcode
8020900100251
BNCode
ME000000452T

Detajet

Produkte të ngjashme

0.117
242.78 KB