Shtypëse Hudhrash D 15 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meeting

Çmimi: 1.830,0 Lekë

1.830,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shtypëse hudhrash artizanale, ngjyrë kafe, 15 cm.
  • Material dru.
  • Ekstra rezistente ndaj lagështirës.
  • Përdoret kryesisht për të shtypur hudhra, erëza, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Meeting
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.2 Kg
Barcode
8020900100299
BNCode
ME000000450T

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1039
242.48 KB