Shtypëse Hudhrash Havane

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Meeting

Çmimi: 1.310,0 Lekë

1.310,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Havane shtypëse hudhrash artizanale, ngjyrë kafe.
  • Material dru.
  • Ekstra rezistente ndaj lagështirës.
  • Përdoret kryesisht për të shtypur hudhra, erëza, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Meeting
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
8020900100275
BNCode
ME000000451T

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0959
242.48 KB