Sonifer Tostier Hotdog, 800W, SF-6069

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 3.610,0 Lekë

3.610,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer tostier për hotdog, SF-6069, me fuqi 800 W.
  • Përmasa 25 x 23.5 x 10 cm si edhe gjatësi kabulli 80 cm.
  • Material i pllakave qeramikë me veshje kundër ngjitjes.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 6 muaj.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.59 Kg
Barcode
6971184583839
BNCode
SN000003588F

Detajet

Dimensionet
25 x 23.5 x 10 cm
Materiali
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1239
242.7 KB