Sonifer Tostier Waffle Maker, 900W, SF-6057

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 3.390,0 Lekë

3.390,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Sonifer Tostier Waffle maker  900W, SF-6057, me përmasa 25 x 28 x 10 cm.
  • Material çelik-inoks që nuk ngjit.
  • Shpërndarje e njëtrajtshme e nxehtësisë.
  • Përdoret kryesisht për të bërë waffle.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 6 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.13 Kg
Barcode
6971184582979
BNCode
SN000001809F

Detajet

Dimensionet
25 x 28 x 10 cm
Materiali
Inoks Çelik
Ngjyra
E zeze

Produkte të ngjashme

0.1287
242.17 KB