Blunavi Storm Tigan me Veshje Guri, 24 Cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Blunavi

Çmimi: 1.330,0 Lekë

2.480,0 Lekë1.330,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan me veshje guri ngjyrë gri me diametër 24 cm.
  • Material alumin i pastër, me veshje guri që nuk e ngjit ushqimin.
  • Pajisur me dorezë ergonomike që nuk përcjell nxehtësi.
  • Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, gaz, përfshirë ato me induksion.
  • Përdoret kryesisht për skuqje.
  • Lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Blunavi
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.61 Kg
Barcode
8290110964244
BNCode
BL000002656U

Detajet

Materiali
Gur
Dimensionet
24 cm
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.1165
251.38 KB