Shtypëse Pureje Metalike me Sita

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 2.610,0 Lekë

2.610,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Shtypëse pureje me sita.
  • Material inoks.
  • 3 koka të çmontueshme për forma të dryshme.
  • Përdoret kryesisht për të bërë pure, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1 Kg
Barcode
6912328548420
BNCode
TN000000445Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1199
242.28 KB