Frutiere Metalike Me Dy Kate

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.199,0 Lekë

1.199,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
Frutiere Metalike Me Dy Kate.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
5 Kg
Barcode
6990023236019
BNCode
TN000000446Y

Detajet

Produkte të ngjashme

0.094
241.82 KB