Tigan Gize 25 cm, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.360,0 Lekë

2.540,0 Lekë1.360,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tigan ngjyrë gri, me diametër 25 cm.
  • Material gize.
  • Ekstra rezistent ndaj nxehtësisë.
  • Përdoret për gatime të ndryshme.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.13 Kg
Barcode
6985297680330
BNCode
TN000002595Y

Detajet

Materiali
Gizë
Ngjyra
Gri

Produkte të ngjashme

0.1134
242.61 KB