Sonifer Tostier Elektrik i Bardhë, 750 W, SF-6042

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 2.320,0 Lekë

2.320,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tostier, formë katrore, ngyrë i bardhë/i kuq, 750 W, 23 x 23 cm.
  • Pllakat material me veshje kundër ngjitjes.
  • Ngrohje dyfishe (nxehen të dyja pllakat).
  • Sipërfaqe gatimi jo-ngjitëse.
  • Gjatësia e kabëllit 70 cm.
  • Dritë LED që tregon kur ndizet dhe fiket pajisja.
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Garanci 3 muaj.
  • Prodhuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.34 Kg
Barcode
6971184581996
BNCode
SN000000272F

Detajet

Dimensionet
23 x 23 cm
Materiali
Ngjyra
E bardhë E kuqe

Produkte të ngjashme

0.1852
255.16 KB