Filxhan Çaji me Lugë 6 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 370,0 Lekë

370,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Filxhan i përbërë nga një shtresë dyfishe termo-izoluese, e cila shërben për të ruajtur nxehtësinë e produktit për një kohë të gjatë. 
  • Material qelq i temperuar i cili i jep rezistencë ndaj ndryshimeve të temperaturës.
  • Sipërfaqja e tij është e lëmuar dhe 100% higjienike. 
  • Ka rezistencë të lartë ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • Përdoret kryesisht për të shërbyer çaj, etj.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.111 Kg
Barcode
6533033460021
BNCode
TN000000058Y

Detajet

Ngjyra
Transparent

Produkte të ngjashme

0.1269
244.05 KB