Luminarc Pure Box Active Tas me Kapak Plastik 197 Cl, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 1.430,0 Lekë

1.430,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Luminarc Pure Box Tas me formë katrore, me kapak hermetik dhe vëllim 1.97 Lt.
  • I përbërë nga material qelq dhe kapak plastikë.
  • Mund të përdoret për ruajtjen e ushqimeve për një kohë të gjatë.
  • Mund të përdoret edhe në mikrovalë.
  • Prodhuar nga Luminarc, Francë.

Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.5 Kg
Barcode
883314344219
BNCode
LM000000499C

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq Plastikë
Përbërja
Qelq, plastik
Dimensionet
26.5 x 20 x 8 cm
Vëllimi
1.97 L

Produkte të ngjashme

0.1322
255.77 KB