Inoxriv River Tigan Inoksi 16 Cm, 1.2 Lt, 1 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Inoxriv

Çmimi: 1.490,0 Lekë

2.890,0 Lekë1.490,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Inoxriv River Tigan Inoksi 16 Cm, 1.2 Lt1 Copë
  • Material inoksi qe siguron cilësi dhe garanci.
  • I pajisur me tre shtresa fundore tremo- defuzor.
  • Ekstra rezistente ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
  • E përshtatshme për të gjitha llojet e spobave, përfshirë dhe ato me induksion.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Inoxriv, Itali.
Marka / Prodhuesi
Inoxriv
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.5 Kg
Barcode
8004740101456
BNCode
IN000006336V

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1441
244.32 KB