Simax Twin Çajnik me Filtër, 1.1 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Kavalierglas S.A

Çmimi: 2.950,0 Lekë

5.510,0 Lekë2.950,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Çajnik transparent, me kapacitet 1.1 litër.
  • Material qelq i temperuar, me filtër inoksi dhe kapak plastikë.
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve dhe temperaturave  nga -40°C deri në 150°C.
  • Jo zjarrdurues.
  • Përdoret kryesisht për çaj bio, etj.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Produkti vjen me paketim dhuratë.
  • Prodhuar nga Simax.
Marka / Prodhuesi
Kavalierglas S.A
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.765 Kg
Barcode
8593419152924
BNCode
KV000004354L

Detajet

Produkte të ngjashme

0.0862
244.52 KB