Bormioli Rocco Divino Gota për Pije me Fron 53 cl

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 1.760,0 Lekë

1.760,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Gotë për verë të kuqe me fron, transparente 53 cl, 6 copë
  • Material qelq Star me cilësi të lartë
  • Ekstra rezistent ndaj goditjeve
  • Përdoret kryesisht për verë të kuqe
  • Mund të lahen në pjatalarëse
  • Prodhuar nga Bormioli Rocco, Itali
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
1.525 Kg
Barcode
8004360072952
BNCode
BO000000019R

Detajet

Ngjyra
Transparent
Materiali
Qelq
Vëllimi
0.53 L

Produkte të ngjashme

0.1265
254.7 KB