Bormioli Diamond Charger Rock Pjatë Qelq 33 cm

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 890,0 Lekë

890,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Pjatë me diametër 33 cm.
  • Material qelq me veshje ngjyrë rozë.
  • Përdoret kryesisht si pjatë zbukurimi.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Prodhuar nga Bormioli, Itali.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.9 Kg
Barcode
8411712763084
BNCode
BO000000736R

Detajet

Materiali
Qelq
Dimensionet
33 cm
Ngjyra
Rozë
Përbërja
Qelq

Produkte të ngjashme

0.1176
255.85 KB