Besnohoff Çajnik Inoksi, 3 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Tong

Çmimi: 1.750,0 Lekë

3.260,0 Lekë1.750,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Besnhoff çajnik me dorezë me kapacitet 3 lt.
  • Material inoksi.
  • Ekstra rezistent ndaj nxehtësisë.
  • I përshtatshëm për të gjitha llojet e sobave, përfshirë dhe ato me induksion.
  • Përdoret kryesisht për të zierë çaj, ujë, etj.
  • Pastrohet lehtësisht.
Marka / Prodhuesi
Tong
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.1 Kg
Barcode
6190504231063
BNCode
TN000002659Y

Detajet

Ngjyra
Gri
Materiali
Inoks

Produkte të ngjashme

0.1017
246.49 KB