Sonifer Tostier Grillë Elektrike, 2000W, SF-6012

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 10.320,0 Lekë

10.320,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Tostier grillë elektrike 2000W, SF-6012 me përmasë pllake 27 x 30 cm.
  • Material i pllakave qeramikë me veshje kundër ngjitjes.
  • Pajisur me kontrollues temperature.
  • Pajisur me kanal për grumbullimin e yndyrës.
  • Mund të përdoret për të pjekur dhe skuqur ushqimet me pak ose pa vaj. 
  • Pastrohet lehtësisht.
  • Produkti ka 6 muaj garanci.
  • Importuar nga Sonifer, Spanjë.
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.6 Kg
Barcode
6971184580616
BNCode
SN000003063F

Detajet

Dimensionet
27 x 30 cm
Materiali
Inoks Çelik
Ngjyra
E zeze Gri

Produkte të ngjashme

0.136
254.62 KB