Monix Solid Plus Set Thikash, 4 Copë

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bra Isogona

Çmimi: 1.740,0 Lekë

3.390,0 Lekë1.740,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Monix Solid Plus Set Thikash, 4 Copë
  • Material inoks 18/10.
  • Ngjyrë e zezë me blu.
  • Të gjitha pjesët ofrojnë rezistencë dhe qëndrueshmëri të lartë.
  • Prodhuar nga Bra Isogona.
Marka / Prodhuesi
Bra Isogona
Ofruar nga
Falcon
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.32 Kg
Barcode
8435092423260
BNCode
BR000005993A

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1412
239.44 KB