Officina Bronze Shishe Hermetike 1.0 Lt

Kodi:

Marka/Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 1.490,0 Lekë

1.490,0 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë

Info

Përshkrimi
  • Officina Bronze shishe hermetike, ngjyrë e bronztë, me kapacitet 1.0 lt.
  • Material qelq me kapak plastik.
  • Përdoret për lëngje të ndryshme.
  • Mund të lahet në pjatalarëse.
  • Rekomandohet tapa të lahet me dorë.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtepia dhe Tavolina
Pesha
0.75 Kg
Barcode
8004360082630
BNCode
BO000000637R

Detajet

Produkte të ngjashme

0.1251
240.88 KB